21.09.14

Долучаймось до акції "Україна - єдина країна" разом!



Новий навчальний рік у спеціалізованій школі № 9 розпочався з справжньої події. Учні, члени ШКП "Бізнес-інкубатор" та педколектив закладу ініціювали акцію «Україна – єдина країна» під час якої зібрали кошти для криворізьких бійців, на які й придбали необхідні речі – каремати та спальники. 


У рідній школі не залишилося жодного байдужого, хтось малював, хтось приносив гроші – всі розуміли і відчували, що роблять важливу справу.


Акція, яка тривала здавалося б лише 10 днів виявилася важливою, зібрані та придбані речі було передано бійцям 42 батальйону територіальної оборони.
Давно вже стали своєрідними оберегами для них , зазначають військові й дитячі малюнки, тож на них завжди чекають і вірять у силу та дієвість й тих слів та побажань, які звучать від щирого серця кожного криворіжця.

Долучаймось до акції "Україна - єдина країна" разом! 

2 коментарі:

  1. Шановні мої клубівці, доброго дня! Вже 2015 рік, а про вас нічого не чути. У вас така величезна робота проводиться, а інформація на блозі відсутня. Не розумію причини... Чекаємо від Вас надхненних ідей і успішних результатів. З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити
  2. Вікторія, доброго дня! Ви дуже активний лідер шкільного клубу підприємництва і лице цього клубу! Хочеться прочитати про Ваші справи на блозі! Будемо з нетерпінням чекати! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити