29.01.14

Члени ШКП "Бізнес-інкубатор" 
активно готуються до обласного етапу
 конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт з економіки. 

Всі учасники міського конкурсу-захисту "Юний економіст" прийняли до уваги та виправили помилки у роботах, удосконалили знання з тем робіт та набули практичних навичок у вмінні дискутувати та правильно відповідати на поставлені запитання.


Наша команда ретельно вивчає та розкриває недосяжні для нас раніше  цікавинки та факти, що допомогають у повному розкриті змісту та детальнішого розуміння проблем, тенденцій, перспектив, що торкаються тем наших наукових робіт.

3 коментарі:

  1. Міський етап був досить цікавим та повчальним, ми дізналися над чим ще необхідно попрацювати, познайомилися з юними науковцями- учасниками міського конкурсу-захисту "Юний економіст" та дізналися багато цікавого, прослуховуючи доповіді інших учасників.
    Обласний етап вже не за горами, на наступному тижні вже матимемо змогу показати себе та представити свої роботи у м. Дніпропетровськ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, Маріє, міський етап став захопливим та цікавим! В додаток до вище сказаного можна сказати, що ми ще побували й самі доповідачами, отримали належний досвід, що неодмінно знадобиться нам на обласному рівні! Хоча найстрашніше, мабуть, це контрольна з математики, як базового компоненту...
      Гріє душу те, що ми вже приїдемо підготовленими до захисту, адже суттєву перевагу нам надає наша участь у профільному гуртку "Школа юного науковця" (економіка).

      Видалити
  2. Бажаю Вам успіху та перемоги! З повагою, Світлана Вікторівна

    ВідповістиВидалити