01.11.13

ЕКСКУРСІЯ ПО РЕЗУЛЬТАТАМ НАШОЇ ПЛІДНОЇ ПРАЦІ

Давайте пригадаємо всі моменти, що пов'язані з проектом, з ШКП "Бізнес - інкубатор".

Отже, до Вашої уваги звіт діяльності ШКП  "Бізнес - інкубатор":

Всі ідеї щодо ШКП  "Бізнес - інкубатор" почали з'являтися у літній профільній школі природничо-математичного напряму МАНУМ ДОР, секція "Економіка". У цьому таборі були члени нашого клубу, а саме: Цапіна Марія, Коцуба Вікторія, Баннікова Єлизавета, Курячей Анастасія, Ільченко Анна.


Відпочивши та отримавши нові знання ми прийнялися за роботу, перше засідання нашого клубу відбулося 22.08.13, на якому ми обговорювали сам проект - "Шкільна академія підприємництва-2" .
Інформація про проект настільки нас зацікавила, що наступна зустріч не змусила на себе чекати і вже на наступний день, 23.08.13 ми провели друге засідання клубу щодо умов проведення І-го Всеукраїнського конкурсу«Найактивніший Шкільний клуб підприємництва».
29.08.13 учні, котрі виявили бажання прийняти участь у проекті прийшли на третє засідання, на якому проводили різноманітні тренінги.
Розпочавши учбовий рік для нас постало завдання розповсюдження інформації про проект серед учнів нашої школи, тому ми вирішили діяти! Презентували ми шкільний клуб підприємництва "Бізнес - інкубатор" на щорічній установчій конференції шкільного наукового товариства "СИГМА" 06.09.13.

10.09.13 - провели засідання клубу під темою "Навігатор підприємця".

12.09.13 ми аналізували результати робіт щодо: реклами, слогану та логотипу для нашого блогу, у конкурсі приймали участь роботи учнів 9-11 класів.


Команда "Бізнес - інкубатор" досить дружня, тому будь-які перешкоди - не страшні, але поміч інших креативних та організованих учнів нашої школи нам не завадить, тому 17.09.13 ми провели спільне засідання школи лідерів «Шкільного братсвта»та ШКП «Бізнес- інкубатор» щодо планування спільної роботи.
Одним із найціннішого в нашому житті є друзі, саме 18.09.13- ми познайомилися з багатьма цікавими однолітками, з котрими стали друзями, а все це завдяки міні-проекту «Коло друзів»-спільне засідання ШКП "Лідер" та ШКП "Бізнес - інкубатор". На цій зустрічі ми познайомилися з опікунами команди ШКП "Лідер", з Світланою Вікторівною та Лемиш Валерією. Ми приймали участь у найрізноманітніших тренінгах. Час пройшов досить швидко, як кажуть: "Добре швидко закінчується".





24.09.13 клубовці зібралися на черговому засіданні та обговорили участь ШКП у шкільній ярмарці, переглянули мотиваційні ролики, обрали президента та розподілили обов'язки між членами клубу.
Бувають досить насичені подіями дні, от 26.09.13 виявився саме таким. Цього дня відбулася інформаційна зустріч з координатором проекту "Навчання в Польщі" Оксаною Семенівною
та його представником в Кривому Розі Юлією Юріївною. Після запланованих заходів ми обмінялися думками з приводу участі нашої школи в проекті "Шкільна академія підприємництва - 2", ознайомили з нашим блогом та куточком. Приємною несподіванкою стала новина про те, що гості про цей проект багато знають і захоплюються ним. Ми обмінялися ідеями щодо спільної діяльності та участі в конкурсах проекту "Навчання в Польщі". По завершенню дня, розробили проект "Салону краси" й провели майстер клас з плетіння волосся та hand-made.



03.10.13 був профорієнтаційний урок “ Майбутня професія. Суспільне життя та твоя роль у ньому”.Підготувала та провела котрий- головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних (профорієнтація) Криворізького міського центру зайнятості, Лазаренко Вікторія Вікторівна. Яка розповіла про службу зайнятості, основні цілі, завдання ЦЗ, проблеми безробіття та працевлаштування, методи боротьби з ними, програми допомоги певним верствам населення та іншу цікаву інформацію.
В свою чергу ми також підготували презентацію про Державну службу зайнятості України.

9.10.2013, члени нашого клубу: Баннікова Є. та Коцуба В.разом з опікуном Коваленко І.В. стали свідками планового засідання комісії щодо публічного захисту бізнес-планів,що проводився у Криворізькому міському центрі зайнятості.

Шалений жовтень з 03.10.13 по 24.10.13 у нашій школі підготовка та проведення "Шкільного ярмарку - 2013", на який до нас завітала вельмишановна гостя- Кушнікова Світлана Вікторівна, котра побачила на власні очі наш великий практичний урок "Шкільна ярмарка 2013", адже як то кажуть: "Краще один раз побачити, аніж сто разів почути"!










Команда "Бізнес - інкубатор" дякує організаторам проекту за нові можливості. Завдяки проекту ми здобули нові знання та познайомилися з багатьма розумними та цікавими людьми.
Ми отримали задоволення від участі у цьому проекті!!!
Також хочемо подякувати Кушніковій Світлані Вікторівні, котра завжди підтримувала нас та давала корисні поради.
І звичайно ж наші опікуни: Коваленко Ірина Володимирівна та Подзолкова Ірина Анатоліївна- ви найкращі!!!

4 коментарі:

  1. Маійко, чудовий звіт))) Досить гарно все оформлено і інформація розбита та вибрана професійно) Одразу видно президента клубу!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за теплі слова! Та хочу зазначити, що на слова подяки заслуговують наш директор - Лозівець Інеса Вячеславівна, педагог-організатор - Біляєва Лідія Яківна, заступник директора з НМР - Бєльська Олена Нікандрівна. Саме за їх сприяння та підтримки стало можливою налагоджена праця клубу та й сама участь в проекті.

    ВідповістиВидалити
  3. Так..., дійсно, дуже сумно, що все це завершується... Зате часть у цьому проекті дала нам дуже багато: нових друзів, багато нової інформації, а також неймовірні емоції. Не дивлячись на ті переживання, які ми відчували, та роботу, над якою так важко працювали все одно ті чудові відчуття та знання, які ми отримали від участі у проекті залишаться з нами на довго))

    ВідповістиВидалити
  4. Привет, друзья, я просто хочу использовать эту возможность, чтобы поблагодарить этого замечательного кредитного специалиста г-на Бена Ли, который помог мне с ссудой. Мне очень требовалось 7 000 000 долларов США, поэтому меня представили г-ну Бену Ли, кредитному специалисту, поэтому я связался с его электронной почтой получил сумму кредита в размере 7 000 000,00 долларов США. Я посоветую всем, кто нуждается в ссуде, обращаться по электронной почте: 247officedept@gmail.com. Или вы можете отправить его по телефону + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити