28.09.13

Мотивація

З кожним днем на вулиці все холодніше та холодніше,
 ми хочемо побажати вам,
щоб вогонь у ваших очах та полум'я у вашому серці
ніколи не згасало!
Для вас, любі читачі, чергова порція мотивуючих зображень та відео!




















4 коментарі:

  1. Марійко, дуже доречно створена підбірка. Хочу, з твого дозволу, скористатися нею на уроках " Власної справи" в 11 класі. Наразі розпочалася підготовка бізнес-плану учнівського кафе до традиційного свята "Шкільний ярмарок", а в очах моїх учнів я бачу невпевненість у своїх силах. Давай спробуємо ці матеріали для руйнації такого стану. Тож план такий - в середу, 02 жовтня на уроці з курсу "Власна справа" наші клубівці презентують свій бізнес-план, обговорюємо, далі - перегляд мотиваційних матеріалів з твоїми коментарями і "Мозковий штурм" щодо бізнес-ідеї кафе. Ідея вже має народитися бо часу на підготовку обмаль, а плани нашої шкільної громади наполеонівські!!! І першу скрипку в них завжди віддають 11 класу. Тож - до справи! Коваленко Ірина.

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже рада, що Вам сподобалась вона!:)
    Так, звичайно! Це досить гарна ідея. У більшості з моїх однокласників є невпевненість у своїх силах, поневіряння в самого себе, до того ж у нас не за горами шкільний ярмарок, на якому 11 клас займає ключову позицію.
    Думаю ми зможемо їх змотивувати та наша спільна праця буде плідною!

    ВідповістиВидалити
  3. готуйте блокноти та свої ручки, мої бізнес-ідеї йдуть до вас :D. Дизайн - не моя стихія, але над цим треба працювати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чудово сказано, Романе) Сподіваюся в цьому році ви покажете справжній клас! З нетерпінням чекаю відкриття вашого кафе, а ще нашого проекту на ярмаркові! Коцуба В.

      Видалити