29.07.13

ЛІТНЯ ПРОФІЛЬНА ШКОЛА

Учні нашої школи стали активними учасниками літньої профільної школи природничо-математичного напряму МАНУМ ДОР. Протягом навчального року вони навчалися   в гуртку "Школа юного науковця (економика)" МАНУМ ДОР, є дійсними членами Малої академії наук України та шкільного наукового товариства "Сигма". Від перебування в таборі діти очікують нових знань, знайомств, гарних вражень. Фактично вже сьогодні почав фомуватися кістяк шкільного клубу підприємництва оскільки, серед цілей ( загальних та власних) перебування в літній профільній школі є конкретне завдання - дізнатися якомога більше про стан підприємництва в Україні.
Щиро бажаємо вам успіху!!!
Лакей Ігор Михайлович - чудовий економіст!!!

На святковій лінійці

Наша зміна

Заняття з математики - це щооось!!!

Чудово бути в колі однолітків та однодумців, найкращих манівців природничо - математичного напрямку!!!

 
Пам'ятатимемо завжди !!!

6 коментарів:

  1. Іринко, доброго дня! Спасибі за Вашу інформацію. Намагайтеся підтверджувати її фотографіями. А так, початок вдалий і бажаю фантастичних справ!З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити
  2. Шановні колеги!
    Ми раді, що Ви разом з нами є учасниками нового проекту. Бажаємо успіхів у організації клубу підприємництва, велику кількість зацікавлених та творчого натхнення у пошуках реалізації задуманого.
    Уперед до перемоги!
    З повагою Тамара та Ірина.
    ДПТНЗ «ДЦППРКТС»

    ВідповістиВидалити
  3. Цей табір - це щось нове та цікаве, що допомагає нам краще зрозуміти предмет,поглибити свої знання, поспілкуватися з новими цікавими людьми та провести чудово цей час.

    Дуже дякуємо за таку можливість та з нетерпінням чекаємо на наступне літо, щоб повернутись знову до того місця, де проходили незабутні миті нашого життя!

    ВідповістиВидалити
  4. Найкращий табір! В ньому були чудові лекції, особливо запам'яталася лекція про "Проблеми підприємництва в Україні"- вона була досить цікавою та доречною, адже ми створили шкільний клуб підприємців.

    Хочу подякувати за цей неймовірний табір, адже в ньому ми дізналися багато нового та цікавого, познайомилися з однолітками, котрим також дуже цікава економіка. Дякую!

    ВідповістиВидалити
  5. Гарний табір для дітей які хочуть пов`язати свою подальшу діяльність з різноманітними науками. Дякую за те що створили такий корисний табір на березі чудової річки Дніпро.

    ВідповістиВидалити
  6. Отличный лагерь для тех,кому хочется проводить время приятно и с пользой!)
    неформальная обстановка лагеря позволяет отдыхать и в тоже время подтягивать свои знания)

    Однозначно ПЛЮС!

    ВідповістиВидалити