31.10.13

Звіт про ярмарку (Частина 3)

Одні з найяскравіших захистів ви маєте змогу побачити на цих фото! 
















Відзнака "Ревізора"
Також на ярмарку був маленький сюрприз. Вперше за всі роки проведення свята, до нас завітав "Ревізор", що перевіряв якість продукції, належну підготовку, наявність обладнання і т.п. 

Критерії оцінювання торгових точок

v   Інтер’єр :
o Оформлення торгової точки,
o Незвичайність цінників
o Відповідність  темі ярмарку

v   Якість обслуговування
o Наявність необхідного обладнання для реалізації продуктів харчування
o Належний та естетичний вигляд  персоналу
o Естетика продажу  та спілкування (культура обслуговування)

v   Товарний вигляд продукції
v   Розмаїтність меню
v   Якість приготування їжі


Готуйтеся, до вас йде РЕВІЗОР!

І найвищу відзнаку отримав 1-Б клас, що представляв Індію. Саме в цьому класі Ревізора та його групу привітно зустріли та довели, що на осінньому ярмарку 2013-2014 н.р.  «Пізнай світ на смак» дійсно є та торгова точка, що влаштовує всім критеріям оцінювання ревізора. 


Збір та підрахунок коштів 

Нашим обов'язковим завданням є збір виручки та підрахунок у класі, в присутності класного керівника, а потім здача та перепідрахунок в присутності лічильної комісії. 


      До підрахунку коштів приєдналася і Світлана Вікторівна.




За результатами підрахунків ми маємо такі підсумки: 



4 коментарі:

  1. Я у захваті, дорогі майбутні підприємці! Дійсно, такий маштабний захід, що мабуть і три частини мало, щоб про всі цікаві моменти розповісти! Це показово і успішно! ТАК ТРИМАТИ! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо, Світлана Вікторівна) Ми дуже раді, що Ви завітали до нас на цей ярмарок осінній, що поринули у саму атмосферу святкову. Сподіваємося, що Ви завітаєте і на наступний ярмарок, а також, що зустрінемось на "Злеті" у м. Дніпропетровськ!

      Так, 3 частини мало, але ми будемо викладати ще більше, адже це не все, що ми можемо розповісти) Дякуємо за чудовий відгук!

      Видалити
  2. Я щодо сюрпризу на ярмарку. Ідея цікава, сучасний підхід. Вважаю наш захід вже може собі дозволити змаганя не лише за виторг, а й за кращий соціально-відповідальний бізес-проект торгової точки. Єдине зауваження - треба обміркувати правила проведення цього "сюрпризу". Клубу "Економіст" - респект і повага! Бачу, що отриманні знання на заняттях в ШКП "БІЗНЕС_ІНКУБАТОР" мають практичне втілення. Головна мета досягнута - всі клубівці спрацювали у своїх класах надавши допомогу в написанні бізнес-планів, підготовці та проведенні маркетингових досліджень, рекламних кампаніях, сприянні виокремленню з виторгу конкретної суми на благодійність. Я пишаюся Вами! Ви - найкращі! Та попереду ще багато роботи. Тож відпочинок на канікулах має бути плідним і цікавим. Запрошую на виставку до музею шоколаду, що завітав у наше місто - ТРЦ "Ліберті".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо за чудовий відгук)) Ми дуже вдячні Вам, Ірино Володимирівно, без Вас ми б нічого не зробили!

      І так, чому б не сходити до музею шоколаду?!

      Видалити