02.09.13

Фільми, що розповідають про цікавий світ бізнесу


До вашої уваги мотивуючі фільми про бізнес, які представляють собою відмінний спосіб вчитися у інших, і показують нам розвиток будь-яких подій у більш легкій формі сприйняття. На наш погляд, подивившись дані шедеври можна дізнатися багато цікавих історій про унікальних людей та про їх підприємницьке життя. 
Приємного перегляду :)



Хрещений батько
Пропозиція, від якої не можна відмовитися

Один з найбільших фільмів у світі, знятий за мотивами однієї з найкращих книг. Хрещений батько - це історія про зростання невеликого сімейного бізнесу, і становлення найбільшої організованою мафії в Нью-Йорку. Хрещений батько та його син Майкл Корлеоне рушійна сила сім'ї, і цей фільм дає вам розуміння того, що потрібно зробити, для того щоб створити один з найпотужніших бізнесів в країні.
Посилання на фільм: http://www.kinopoisk.ru/film/325/





Уолл-стріт
Кожна мрія має свою ціну

У житті амбітний, молодий біржовий маклер Бад Фокс, буде робити майже все, що потрібно для успіху. Але подивіться, що відбувається, коли бажання добитися успіху бере над вами і вашим життям верх, з девізом «Жадібність це добре», особливо коли це стосується бізнесу. Але як вчинити, коли бізнес переплітається з вашими давніми мріями, що важливіше моральні принципи або великі гроші. Так само варто відзначити, що вийшла нова частина даного фільму.
Посилання на фільм: http://www.kinopoisk.ru/film/2742/
 
     
       

Гленгаррі Глен Росс  (Американці)
Вкрасти. Всі в один день роботи

Ще один відмінний мотивуючий фільм про бізнес. У швидко мінливому світі Чиказької нерухомості, перевагу перед конкурентами вирішує, хто найкращий. Тільки деяким дістається все саме «ласе». Ставки і тиск на продавців високі, що показує їх готовність зробити все, для успіху в бізнесі, але найцікавіша частина фільму це саме боротьба, за найбільший куш.
Посилання на фільм:http://www.kinopoisk.ru/film/4872/




Джеррі Магуайер
Інша частина його життя починається зараз

Це мотивуючий фільм про бізнес, де розповідається історія про людину, яка знаходиться на вершині своєї гри; красиві партнери, великі клієнти, багато поваги. Але потім він вирішив зробити крок убік, віддавшись своїм новим задумам і планам відкрити новий бізнес, які в кінцевому підсумку, приводять його до межі «втратити все». Всі відвернулися від нього, за винятком закоханої і його клієнта - талановитого спортсмена. У цьому фільмі дійсно можна побачити, що в бізнесі Джеррі важливо, в якому напрямку він працює, і чого йому коштувало, що б стати на власний шлях.
Посилання на фільм: http://www.kinopoisk.ru/film/4561/

1 коментар:

  1. Дуже гарна стаття! Раджу всім переглянути ці кінострічки та вилучити для себе головне! Особисто мені сподобався фільм "Хрещений батько" та "Джеррі Магуайер" раджу всім подивитися)

    ВідповістиВидалити