23.08.13

"Бізнес- інкубатор"- новий вебресурс, що прийде на допомогу!


Наша шкільна академія підприємництва вже почала активно працювати, 22.08.13 відбулося перше засідання « Бізнес - інкубатору», на якому ми відмітили, що назва нашого ШКП співпадає з назвою не так давно створеного вебресурсу, що є надійним путівником у складному світі бізнесу.



До речі, нашу команду зацікавив цей сайт http://bi.krogerc.info ,адже всі ми в майбутньому можемо і хочемо стати підприємцями, тому п
ідприємництво - одна з найбільш цікавих тем, яка могла б обговорюватися серед молодих людей.
Запровадження віртуального бізнес-інкубатору полегшить доступ підприємців до усіх видів послуг на етапах відкриття об’єкта бізнесу.



Структура віртуального бізнес-інкубатора.
Головна сторінка Віртуального бізнес-інкубатора включає в себе такі розділи:



І «Навчальний майданчик»
ІІ «Успішний досвід»
ІІІ «Банк бізнес-ідей»
ІV «Навігатор підприємця»
VІ «Консультаційний центр»
VII  «Блог»


Таким чином, створено реальні умови безпосереднього доступу суб’єктів господарювання до повного переліку бізнес-послуг, що підтримують їх розвиток у перші  роки їх діяльності в обсягах і діапазоні, необхідних у даний момент часу. Новостворені фірми мають можливість  отримати практичну та теоретичну допомогу у досягненні зрілості та успішно вийти на самостійний, конкурентоспроможний рівень  функціонування на ринку зі сталими показниками розвитку та рентабельності.

Немає коментарів:

Дописати коментар